miercuri, 22 iulie 2009

Paris...La plus belle ville du monde

In acest post, m-am hotarat sa va povestesc despre vacanta mea de vara din anul 2008. Impreuna cu parintii mei, ne-am hotarat sa plecam spre minunata Franta, tara croaissantelor si a Turnului Eiffel. Dupa cum ati citit si in primul meu post, eu m-am indragostit de aceasta tara si de orasul sau Paris. Strazile inguste din cartierul Montmartre sau Gradinile Muzeului Luvru, toate acestea mi se pareau ireale. Inca nu realizam ca eu chiar ma aflu in unul din cele mai frumoase orase din Europa, un pamant imbibat cu istorie si legende.
Intamplator, am prins si Ziua Nationala a Frantei, o manifestatie de mare amploare care ar fi lasat pe oricine cu gura cascata. Desi multe bulevarde erau inchise, asemenea multor statii de metrou(dupa parerea mea cel mai eficace mod de a calatori in Paris) , am reusit totusi sa participam la parada. Seara am mers la un restaurant cu specific francez, unde am avut parte de un chelner binevoitor si o atmosfera placuta. Apoi am inceput sa ne plimbam de-a lungul Senei , de unde am putut urmari focul de artificii.
Dar ca toate lucrurile bune, sejurul nostru a luat sfarsit. M-am intors acasa, inca visand la marele oras si la minunatiile descoperite acolo.Deci, eu va recomand cu cea mai mare caldura sa vizitai acest oras Chiar merita!
The Way I Walk, The Way I Talk!!!
XOXO,
Deea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu